друзья полезные советы Сериалы

На вагу золота: шість життєвих порад від улюблених героїв серіалу «Друзі»

Сейчас читают: 160
cosmo.com.ua

Попри те, що серіал «Друзі» вийшов на телевізійні екрани понад 25 років тому, навіть сьогодні він абсолютно не втрачає актуальності.

Дивовижний мікс із життєвих складнощів, радощів, дружби, любові та класного гумору — можливо, це і є ті самі інгредієнти, через які серіал хочеться дивитись знову і знову.

А ще — це справді «працюючі» поради від шістьох друзів, які точно стануть у нагоді незалежно від того, який зараз рік. Ми разом із українським розважальним телеканалом Paramount Comedy відібрали по пораді від кожного із «Друзів», дотримуючись яких вам, можливо, вдасться набити менше власних гуль у житті, а натомість — навчитися на досвіді інших. Порада від Роса: ніколи не втрачати надії.

Універсальна порада, яка стосується чого завгодно. А у випадку Роса має особливу акуальність, коли йому роками доводилось добиватись дівчини, у яку він закоханий по самі вуха.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA