Україна діти виховання новини дозвілля Україна

Міжнародний благодійний фонд Карітас України розпочав щорічну всеукраїнську благодійну акцію «Шкільний портфелик»

Сейчас читают: 654
womo.ua

У 2023 році 1278 рюкзаків, повністю укомплектованих необхідним шкільним приладдям, було передано дітям із 15 регіонів України.

Зокрема, допомогу отримали у прифронтових містах та тих, які найбільш активно приймають внутрішньо переміщених осіб. «Багаторічна благодійна акція «Шкільний портфелик» мережі Карітасу України є цінною тим, що дає можливість усім бажаючим доброчинцям, меценатам, представникам бізнесу доєднатись до допомоги дітям з вразливих категорій та підвищує рівень соціальної відповідальності в українському суспільстві, – зазначає очільниця програми «Освіта, формація і захист дітей» Карітасу України Зоряна Лукавецька.

Завдяки такій акції діти з родин військовослужбовців, багатодітних та інших вразливих категорій отримують не лише канцелярське приладдя, що є для них потрібним та цінним, але і мають підтримку у рівному доступі до освіти, увагу до їхніх потреб та інтересів.

Щороку з нагоди завершення «Шкільного портфелика» наші місцеві осередки організовують свято для дітей, щоб вони могли отримати ще один яскравий момент радісного та щасливого дитинства.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA