Нобелевская премия Нобелевские лауреаты

Кому, як і за що: Хто отримав цьогорічну Нобелівську премію

Сейчас читают: 912
womo.ua

Нобелівську премію у різних галузях вручають 120 років поспіль, а в Києві вже вп’яте відбувся захід, присвячений врученню Нобелівської премії – Nobilitet.  «Одна із цілей проєкту Nobilitet – демонстрація наближеності українських науковців до світових природничих та соціогуманітарних досягнень: щороку серед наших спікерів – люди, які займаються дослідженнями у тих самих галузях, що й нобеліати, а також співавтори статей та інших спільних робіт із лауреатами Нобелівської премії.

Показуючи науку красивою та захопливою, ми допомагаємо аудиторії сформувати адекватне ставлення до науки та науковців. Наукові досягнення сьогодні скрізь: від холодильника до смартфона.

Наша мета – закохати в науку навіть тих, хто з якихось причин не цікавився її досягненнями раніше», – прокоментувала засновниця проєкту Ольга Маслова.

Протягом дня  у форматі FAQ вони провідні українські науковці й освітяни розповідали найважливіше про Нобелівську премію-2021: кому, за що, а головне, чому її вручають:  Олексій

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA