Ані Лорак Нео війна Ані Лорак

"Померла, так померла…": Ігор Кондратюк пояснив, чому українці так активно обговорюють зрадницю Ані Лорак (відео)

Сейчас читают: 348
hochu.ua

Відомий продюсер Ігор Кондратюк, який вже 12 років конфліктує з експодопічним Віталієм Козловським, прокоментував скандальну поведінку Ані Лорак.

На фоні того, як коханець співачки-зрадниці ще більше заганьбив її репутацію в Україні, Кондратюк пригадав, що Лорак відзначалася проросійською позицією настільки давно, що навіть війна у рідній країні не підштовхнула її до відмови від заробітку у країні-агресора.В інтерв'ю "5 каналу" продюсер зазначив, що не розуміє, чому українці досі продовжують обговорювати зрадницькі вчинки Лорак.

За його словами співачка давно намагається "всидіти на двох стільцях", нібито не підтримуючи війну, яку вона називає усілякими термінами, але тільки не правдивою війною, та у той самий час не визнає росію агресоркою.

Кондратюк пояснив, що такий ажіотаж в українському суспільстві навколо Ані Лорак створився через те, що вона була досить знаковою українською артисткою.Останні три дні мене питають про Лорак.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA