Ані Лорак весілля новини шоубізнес Ані Лорак

Знову вийшла заміж чи ловить хайп? Зрадниця Ані Лорак засвітила обручку на безіменному пальці (ФОТО)

Сейчас читают: 949
hochu.ua

Останнім часом співачка-запроданка Ані Лорак у всіх на слуху. Путіністка буквально з кожною публікацією в соцмережах потрапляє в скандал, а з нещодавньою прем'єрою альбому вона і зовсім підставила українських композиторів.

Тепер же Ані Лорак спровокувала чутки про таємне заміжжя і знову викликала хвилю обговорення. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Ані Лорак поділилася знімком, де засвітила каблучку на безіменному пальці правої руки.

Зараз артистка перебуває у стосунках з іспанцем Ісааком Віджраку, за деякими чутками будучи його коханкою, адже чоловік одружений і має двох маленьких дітей.Побачивши обручку, підписники Лорак припустили, що вона таємно вийшла заміж за свого масажиста та інструктора з йоги.

Поки ні співачка, ні її коханий не коментують цю інформацію. Ба більше, щоб не відвертати увагу від релізу власного альбому вона закрила коментарі під своєю публікацією.Нагадаємо, Ані Лорак та Ісаак Віджраку познайомилися на Ібіці та вже за кілька днів після першої зустрічі у них закрутився роман.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA