Ані Лорак музика новини шоубізнес Ані Лорак

У мілітарі виступає "за мир": Ані Лорак жорстко розкритикували через вбрання у військовому стилі

Сейчас читают: 506
hochu.ua

Нещодавня прем'єра нового альбому Ані Лорак виявилася скандальною не тільки через авторів її пісень, а й через неоднозначне вбрання, в якому співачка-зрадниця з'явилася в кліпі.

У рамках промокампанії артистка зняла відеоряд у німецькому місті Ганновер, вулицями якого Лорак, яка виступає за "мир в усьому світі", пройшлася в куртці в стилі мілітарі.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала кліп, який спантеличив багатьох користувачів.

У ньому Ані Лорак приміряла камуфляжну куртку, схожу на військову. Обурення підписників викликало те, що сама виконавиця навідріз відмовляється визнавати війну, з якою росія напала на Україну, попри чутки, нібито Лорак фінансово допомагає ЗСУ разом із російським артистом Валерієм Меладзе.Я запрошую вас на свій острів любові, ніжності, щирих почуттів та емоцій...

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA