Нео шоубізнес

"У нас тоді реально пропав капелюх": Ігор Кондратюк розповів про візит Януковича на зйомки "Караоке на майдані"

Сейчас читают: 455
hochu.ua

Популярний український продюсер та суддя багатьох українських талант-шоу Ігор Кондратюк розповів смішну історію з минулого, яка пов’язана з колишнім президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Про це він повідомив у шоу "Культурна оборона" на YouTube-каналі STAND UP Battle Club. Деталі в матеріалі HOCHU.ua!За словами Кондратюка, на початку нульових Янукович взяв участь у зйомках пісенного шоу "Караоке на майдані" на одному з телеканалів.

Проте згодом трапилася комічна ситуація. Читати також "Померла, так померла…": Ігор Кондратюк пояснив, чому українці так активно обговорюють зрадницю Ані Лорак (відео) А тоді була фішка про те, що Янукович – двічі судимий і тирив шапки по молодості.

Фіналіст – хлопчик. Дитяча передача. Співає пісню "В траве сидел кузнечик", де є слово "сидів". А все йде до того, що Янукович висуватиме себе у президенти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA