люди стосунки Нео чоловік і жінка

Не твій варіант: як зрозуміти, що ти йому байдужа

Сейчас читают: 964
hochu.ua

Як поводиться чоловік, якщо дівчина йому байдужа? Зазвичай, відсутність інтересу дуже легко розпізнати, але якщо у вас є сумніви – ця стаття Хочу допоможе розібратися в його симпатії.Ліцензована терапевтка Кристал Джексон у статті для the truly charming перерахувала п'ять явних ознак, які показують, що дівчина байдужа чоловіку.

Читати також Кохання — поруч: 5 знаків, які віщують про скорі стосунки вашої мрії Якщо чоловікові не цікава жінка, він не просто не проявлятиме ініціативи у спілкуванні, але й намагатиметься звести до мінімуму спілкування.

Але тут можливі нюанси.Перед тим, як викинути з голови людину, проясніть очікування від спілкування. Поговоріть з ним про те, чого ви хочете і чого потребуєте.

Це може бути різниця у стилях спілкування. Однак більш ймовірно, що якщо ви сидите і дивіться у свій телефон, запитуючи, чому він не відповідає, то це – red flag, який вимагає вашої уваги,– зазначає Джексон.Як зрозуміти що хлопцю байдуже до тебе?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA