смерть новини шоубізнес

Помер легендарний італійський співак Тото Кутуньйо

Сейчас читают: 291
hochu.ua

Культовий співак і композитор Тото Кутуньо помер. Символ італійської естради помер у віці 80 років сьогодні, 22 серпня. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Про смерть легендарного Тото Кутуньо повідомило видання Ansa з посиланням на менеджера артиста Даніло Манкузо.

За словами інсайдера, музикант помер у лікарні, куди його доправили через різке погіршення стану здоров'я. Точну причину смерті Кутуньо поки що не розголошують, проте відомо, що тривалий час артист боровся з якоюсь хворобою, яка в останні місяці загострилася.

Читати також Не стало зірки "Кріпосної". На фронті загинув відомий український актор Фото: Getty ImagesЗазначимо, Тото Кутуньо належать такі хіти, як "Et si tu n'existais pas", "Salut" і "L'Eté indien", які знають у всьому світі.

Крім того, артист створював музику для Адріано Челентано, Міреї Матьє, Даліде та інших знаменитостей. А спочатку успіх до нього прийшов у 70-х, коли французький співак Джо Дассен став виконувати його пісні.У 1990 році Тото Кутуньо брав участь на Євробаченні-1990 від Італії з піснею "Insieme: 1992", яка принесла йому перемогу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA