лайфхак чистий дім прибирання

Покладіть тюбик від зубної пасти у зливний бачок унітаза і ви забудете про неприємний запах

Сейчас читают: 625
hochu.ua

Як позбутися неприємного запаху у ванній кімнаті? Хтось користується освіжувачем повітря, інші купують спеціальні пігулки для унітаза та розставляють по кімнаті ароматичні свічки.

Однак у нас є простіший і бюджетніший лайфхак, про який знають далеко не всі господині. Читати також Надійний бабусин спосіб відбілити пожовклі речі: простий бюджетний лайфхак на всі випадки життя Нерідко трапляється ситуація, коли з тюбика зубної пасти вже практично все вичавлено, а залишки продукту просто неможливо дістати.

Багато людей у таких випадках викидають упаковку та приймаються за нову. Однак досвідчені господині не поспішають і знаходять інше застосування для залишків зубної пасти.Замість того, щоб викидати вже практично використану зубну пасту, можна зробити дуже простий і ефективний ароматизатор для унітаза.

Для цього достатньо зробити численні отвори в тюбику за допомогою голки, а потім помістити його у зливний бачок унітаза. В результаті кожного змиву у ванній кімнаті поширюватиметься приємний аромат, який допоможе замаскувати неприємні запахи.Однак є кілька моментів, на які варто звернути увагу перед тим, як покласти тюбик із залишками зубної пасти у бачок унітаза.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA