українська музика прем'єра інтерв'ю

«Поки ти думаєш та намагаєшся наважитись, хтось поруч уже це робить»: Діана Глостер про успіх, новий трек, зйомки у Лос-Анджелесі і не тільки в інтерв'ю Cosmo

Сейчас читают: 158
cosmo.com.ua

Сьогодні популярна українська блогерка, співачка та справжня Cosmo girl Діана Глостер презентує новий трек «Цепляешь» та кліп до нього, який зняла у Лос-Анджелесі разом зі своїм хлопцем.

У день прем`єри ми поговорили з Діаною про те, чим для неї особливий цей трек, як не боятися наважитися робити те, про що мрієш, і не тільки.

Enjoy! Впевнена, що твоє рішення стати артисткою не було спонтанним. Розкажи трохи більше про те, яким чином музика була присутня у твоєму житті. Музика у моєму житті була присутня практично з народження, тому що у мене дуже творча мама.

Вона актриса, і більше того, у неї приголомшливі голосові дані, слух. Мама з перших моїх днів співала мені пісні. Я все це пам`ятаю, я співала з нею і взагалі музика була невід`ємною частиною мого життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA