Jerry Heil Украина Росія люди Нео Jerry Heil Украина Росія

«Поки ви вибираєте відео, люди в Україні помирають від бомбардувань РФ»: українські артисти змінили обкладинки своїх кліпів на Youtube

Сейчас читают: 685
cosmo.com.ua

Зірки українського шоу-бізнесу займають активну позицію у своїх соцмережах і не перестають намагатися вплинути на те, що зараз відбувається в нашій країні.

Після закликів в Instagram багато українських артистів, популярних у РФ, змінили обкладинки своїх роликів на Youtube. Тепер там можна побачити державний прапор України, а на ньому — заклики до глядачів, написані російською та англійською мовами: «Пока ты смотришь это видео, украинские мирные жители умирают от бомбардировок Российской Федерации.

Останови это!» «While you are watching this video, Ukrainian people are dying from Russian attacks». «Пока вы выбираете видео, люди в Украине умирают от бомбардировок российской армии.

Граждане России, прекратите эту войну!» Ці звернення — ще одна спроба українського суспільства відкрити очі громадянам Росії на те, що насправді відбувається в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA