Маша Єфросиніна війна новини шоубізнес Маша Єфросиніна

Єфросиніна засудила світове суспільство за "стурбованість" трагедією на Каховській ГЕС: "Мати з двійнятами потонула"

Сейчас читают: 837
hochu.ua

Українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна емоційно звернулася до світового суспільства, засудивши організації та лідерів думок за бездіяльність після трагедії на Каховській ГЕС.

Блогерка розкритикувала всіх, хто "занепокоївся" екоцидом, який російська армія здійснила на тимчасово окупованих українських територіях, але так і не вплинув на терористичні дії рф.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна розповіла про наслідки руйнування дамби Каховської ГЕС.

Техногенна катастрофа не тільки призведе до знищення біорізноманіття, а й до сильних посух прилеглих територій. Крім того, під час евакуації мирного населення росіяни цинічно обстрілюють людей, а деякі з них і зовсім не чекають допомоги волонтерів і тонуть біля своїх будинків.На очах всієї планети пів тисячі квадратних кілометрів нашої прекрасної землі йде під воду, уносячи все живе… Вчора моя знайома показала мені відеокадри своєї тітки, яка, сидячи на даху свого будинку на Херсонщині, зняла момент, як мати з грудними двійнятами захлинулася та втонула з ними на руках, не втримавшись на своєму даху за трубу,— розповіла Маша Єфросиніна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA