суд насильство новини шоубізнес

Андрій Джеджула судився з ексдружиною та Анною Олицькою: чим закінчився публічний конфлікт

Сейчас читают: 202
hochu.ua

Український шоумен Андрій Джеджула з 2021 року публічно конфліктував зі своєю колишньою дружиною Юлією Леус. Модель і блогерка відкрито заявляла про аб'юз із боку ведучого, проте він до останнього все заперечував.

Через кілька років справедливість усе ж таки восторжествувала. Чим закінчилися судові розгляди Джеджули та Леус, а також до чого тут Анна Олицька - деталі на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Андрій Джеджула розповів, що ще 2021 року він подав до суду на Юлію Леус у спробах спростувати її слова про домашнє насильство та знущання.

Однак однією з фігуранток цієї справи виявилася журналістка Анна Олицька, адже саме в її інтерв'ю колишня дружина шоумена оббрехала його.

Тоді, в YouTube-проєкті "Без комплексів", Леус заявила, що Джеджула не тільки проявляв фізичне насильство, а й підмішував їй у напої наркотичні речовини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA