Нео дієта

Підтримуємо баланс йоду в організмі: поради дієтолога Тетяни Лакусти

Сейчас читают: 871
hochu.ua

Стреси через війну, екстрені переїзди та постійні ракетні атаки не дають змогу вести правильний раціон харчування. Окрім збоїв режиму прийому їжі, українці не завжди можуть повноцінно забезпечити себе елементарними продуктами.

Раніше ми писали про найкорисніші продукти для нашої нації, а тепер розкажемо, як підтримати йодний баланс в організмі під час війни.Лікар-дієтолог Тетяна Лакуста розповіла, що згідно з інформацією від Global Iodine Nutrition Scorecard, 80% дітей України не отримують потрібну кількість йоду з їжею.

Аби виправити цю ситуацію, необхідно самим подбати про збалансованість меню, яке містить у собі йодовані продукти.Дієтолог розповіла, як змінити раціон, щоб зробити його повноцінним.

Це не дорого, корисно і ситно. Читати також Не любите їсти зранку — не снідайте. Пояснення експерта Оксани Скиталінської Я дуже рекомендую додавати саме морську рибу як джерело йоду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA