Україна телеканал Украина Шоубиз украинский шоубиз Україна

Під оригінальними костюмами в шоу «МАСКА» ховатимуться 16 знаменитостей

Сейчас читают: 776
liza.ua

Телеканал «Україна» готує для своїх глядачів грандіозну прем’єру – масштабне гіпершоу «МАСКА», яке є адаптацією світового бестселера  The Masked Singer.

Проєкт, який став шалено популярним в усьому світі – скоро побачать й українці. У програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» творці шоу розповіли, скільки композицій готують учасники для виступу на сцені шоу та яких фахівців залучили до створення неймовірних костюмів.Згідно з правилами проєкту, учасники співатимуть на сцені у незвичному, повністю закритому костюмі, аби не виказати свою особу.

Завдання глядачів та зіркових детективів – відгадати, які знаменитості можуть ховатися за масками. З кожним із 16-ти учасників працює педагог з вокалу.

І кожному особисто підбирають пісню, яка зазвучить по-новому. Тобто, якщо це був важкий рок, то глядачів можуть здивувати його ліричним кавером.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA