Україна знаменитости телеканал Украина шоу Україна

В шоу «Маска» на каналі Україна з’явиться Циклоп з гігантським оком

Сейчас читают: 377
liza.ua

Скоро на каналі Україна стартує нове шоу «МАСКА». Спеціально для нього було виготовлено гігантське око діаметром 1 метр. Дізнайся деталі у матеріалі.Спеціально для української версії світового бестселера The Masked Singer художники з костюмів розробляють масштабні унікальні костюми та образи, яких ще не було в жодній країні світу, де гіпер-шоу «МАСКА» вже підкорило мільйони глядачів.Одним з героїв зіркового шоу-детектива «МАСКА» на каналі «Україна» стане приголомшливий міфічний гігант – Циклоп, при створенні якого художники імпровізували не лише з оригінальними технологіями, але і з формами.Публикация от The Masked Singer Ukraine (@maskaukrainetv)Шоу «МАСКА» поставить перед глядачами телеканалу «Україна» непросте завдання – вгадати, хто із знаменитостей ховається під костюмами неймовірних персонажів.

До створення унікальних героїв продюсери каналу «Україна» залучили відомих дизайнерів і художників України – Лесю Патоку і Назара Дідика.Художники розробили більше 60-ти різноманітних

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA