Україна телеканал Украина новый сезон новый сериал Україна

Під час зйомок продовження серіалу «Виклик» актори самостійно локалізували пожежу у Києві

Сейчас читают: 383
liza.ua

Телеканал «Україна» спільно з компаніями IVORY films і «Теле Про», а також у тісній співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, продовжують роботу над серіалом «Виклик».

Наразі велика творча команда готує для телеглядачів нові захоплюючи історії з життя рятувальників. Днями сценаристом однієї з сцен стало саме життя.Під час зйомок чергового епізоду другого сезону серіалу «Виклик» знімальна група стала свідками пожежі: з автомобіля, який стояв неподалік на паркувальному майданчику, почав валити дим.

Творці одразу викликали службу порятунку, але чекати не стали – вони самостійно локалізували пожежу до прибуття вогнеборців, чим запобігли знищенню автівки.Це трапилось настільки швидко та несподівано, що немало членів творчої групи про цей інцидент і геройство колег дізналися з новин.

Так, актор Геннадій Попенко, який виконує одну з головних ролей у серіалі – майора Клименка, зізнався, що в цей час мав невелику перерву, тому від’їхав з майданчика у справах, а

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA