картина дрон благодійність Азов Азовсталь

Франківська художниця продала картину за ₴430 тисяч для бійців «Азову»: фото

Сейчас читают: 423
womo.ua

Художниця з Івано-Франківська Марта Пітчук продала картину із серії «Мотанка» за 430 тисяч гривень і передала кошти на автомобіль та дрон для бійців полку «Азов».

Про це Марта Пітчук повідомила на своїй Facebook-сторінці. Читайте також: У Голлівуді з’явилися зірки українських тварин, які можуть зникнути через війну: фото Читайте також: Ув’язнена росією українська журналістка Ірина Данилович припинила голодування: подробиці За уторговані кошти волонтери придбали автомобіль ISUZU і дрон DJI Mavic 3 для бійців окремого загону спеціального призначення «Азов», які воюють у Донецькій області. Читайте також: Британських монархів звинуватили в работоргівлі: подробиці Раніше художниця виставила на аукціон картину «Мотанка у вербовецькій сорочці.

Гуцульщина». Її стартова ціна була 15 тис. грн. The post Франківська художниця продала картину за ₴430 тисяч для бійців «Азову»: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA