Олена Зеленська Україна війна війна в Україні новини Олена Зеленська Україна

Що допомагає Олені Зеленській триматися і не падати духом: перша леді чесно відповіла (ВІДЕО)

Сейчас читают: 120
hochu.ua

Перша леді України вперше відверто розповіла, як їй вдається зберігати емоційний баланс, незважаючи на негативні новини, які несе за собою російське вторгнення.

Олена Зеленська поділилася, що допомагає їй не падати духом і зберігати надію на краще. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Олена Зеленська стала гостею спеціального сезону подкасту "Простими словами" від The Village Україна.

Його запустили в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?", ініціатором якої є перша леді, за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров'я у співпраці з Координаційним центром з психічного здоров'я при Кабінеті Міністрів України та ГО "Безбар'єрність".

Читати також Стало відомо, на кого вчиться донька президента України: ким хоче бути Олександра Зеленська У розмові з ведучими подкасту перша леді України розповіла, як їй вдається справлятися з емоційними навантаженнями під час війни та що змушує її триматися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA