Киев кураж базар События

Electroleto: відкриття літнього сезону на “Куражі”

Сейчас читают: 870
cosmo.com.ua

19 та 20 червня на ВДНГ відбудеться перший літній “Кураж”. Спеціальні виступи діджеїв з хедлайнером зі Швеції, лекції топових спікерів, довгоочікувані колаби та багато мистецтва. Цього разу організатори запроваджують вхід за онлайн-квитками без черги за 150 грн (можна буде одразу йти на вхід), та квитки на місці за 200 грн. Літні івенти “Куражу” — традиційно місце зустрічі киян, класний спосіб відпочити з сім`єю або запалити танцпол під променями сонця.

На червневому “Куражі”, в рамках спільного проекту Куражу та Aperol, що націлений зробити літо яскравішим, на гостей очікують відібраний лайн-ап від музичних редакторів цього літнього івенту LOW Party та special guest Axel Boman (Studio Barnhus, SE) — один з найбільш затребуваних діджеїв європейської хаус-сцени.

Мистецтво вже традиційно куруватиме Waone Interesni Kazki — український художник Володимир Waone Манжос разом з агенством Tuasho.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA