Michael Kors Carolina Herrera місто Блиск Нео Michael Kors Carolina Herrera місто Блиск

5 стильних мейкап-трендів весни, які ми мріємо приміряти вже зараз

Сейчас читают: 531
cosmo.com.ua

Ми переглянули фото моделей з показів на Тижнях моди, щоб обрати найгарячіші тренди наступаючої весни. Їх добірка вийшла яскравою та життєрадісною, а цього зараз якраз бракує найбільше. Виразні рум’яна Carolina Herrera Моделі на показі Carolina Herrera демонстрували яскравий немов морозний рожевий рум’янець, що чудово освіжає образ та підкреслює тон шкіри.

Рум`яна Dior Backstage Нео-неон Versace Соковиті рожеві, блакитні чи зелені відтінки тіней і лайнерів для повік привертають увагу та підіймають настрій.

Кремові тіні NYX Сяючий блиск для губ Blumarine Найсексуальніший тренд сезону: прозорий або кольоровий, проте неодмінно мерехтливий блиск для губ надає їм звабливого об’єму.

Блиск Shiseido Класичні червоні губи Michael Kors По є тренди, які ніколи не вийдуть з моди. Помада Kilian Пастель Tanya Taylor Незвичайні пастельні акценти на повіках — чудовий спосіб гучно заявити про себе!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA