Ruslan Baginskiy

Ruslan Baginskiy та найбільший італійський ритейлер LuisaViaRoma присвятили проєкт Україні

Сейчас читают: 600
vogue.ua

Український бренд Ruslan Baginskiy представляє колаборацію з найбільшим італійським ритейлером LuisaViaRoma. Новий проєкт – це портал між Україною та Італією, і його основна місія – розказати світу про українську культуру, традиції, архітектурні й побутові коди, природу і цінності, на яких побудований бренд Ruslan Baginskiy.

Колаборація була затверджена у січні, однак після початку війни концепція проєкту стала неактуальною, а реалізація масштабної інсталяції й виробництво ексклюзивної колекції здавалося неможливим.

Команда Ruslan Baginskiy займалася релокейтом з Києва до Львова і сфокусувалася на інформаційній обороні. За останні чотири місяці вийшли десятки інтерв’ю Руслана про реальну ситуацію в Україні, ми запустили благодійний дроп, випустили відеопроєкт з модними інсайдерами в підтримку України й загалом перерахували 3 195 528 гривень у благодійні фонди на підтримку армії.

LuisaViaRoma підтвердила, що готова підтримати Ruslan Baginskiy й надати свою платформу для реалізації проєкту, який залишається єдиним актуальним на сьогодні – про Україну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA