Україна місто Київ освіта Україна місто Київ

НАУ вперше очолила жінка: виконувачкою обов’язків ректора вишу стала Ксенія Семенова

Сейчас читают: 428
womo.ua

З 10 квітня, згідно з наказом Міносвіти і науки України, в. о. ректора НАУ призначили Ксенію Семенову. Вона закінчила факультет електроніки авіаційного університету, стала викладачем цього технічного вишу, а пізніше депутаткою Київської міської ради від партії «Слуга народу».

Донедавна вона обіймала посаду в. о. проректора з наукової роботи та інноваційного розвитку закладу. Про історичне призначення повідомили на сайті технічного закладу.

Ксенію Семенову обрали на голосуванні наглядової ради НАУ, яка була створена на початку цього року. Донині посаду в. о. ректора університету обіймав Володимир Шульга.

З 9 квітня він звільнився, щоб очолити інший заклад. У травні цього року наглядова рада НАУ планує оголосити конкурс на посаду ректора НАУ, який триватиме три-чотири місяці. Читайте також: Відновлення України: бізнесу, державі та університетам час об’єднуватись Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post НАУ вперше очолила жінка: виконувачкою обов’язків ректора вишу стала Ксенія Семенова appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA