позитив літо

Нарешті не буде спеки — прощавай, літо! Жарти, яскраві картинки та побажання

Сейчас читают: 611
hochu.ua

Останній день літа не завжди асоціюється із сумом. Хтось чекає осінніх свят, комусь набридла спекотна погода, а хтось просто любить осінь.

Для вас — позитивні картинки та жарти з нагоди 31 серпня українською.Літо дійшло своєї фінішної прямої. Бажаємо вам розпочати осінь із миру, гарного настрою та натхнення.

Нехай усі плани здійсняться і поруч будуть лише вірні друзі. Читати також Гарного настрою та мирних вихідних: позитивні картинки і поради для душі ТелеграфЛіто — це така пора року, коли неможливо відкрити вікно в автобусі, яке неможливо було закрити взимку.Телеграф- Ти обіцяв одружитися зі мною цього літа!- Давай будемо чесні, хіба це літо?… Читати також Найміліші фото пінгвінів для гарного настрою на цілий день ТелеграфБабуся діду:- Діти дзвонили, перепрошували, що влітку не допомогли з городом.

Просять щось передати.Дід:- Передай їм привіт!ТелеграфТелеграфТелеграфНагадаємо, раніше ми писали про антистрес. Для вас — гарні картинки, які можна роздрукувати і розмалювати для покращення свого настрою.Головне фото: InfoRoom

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA