місто Харків місто Львів місто Луцьк люди душа Нео місто Харків місто Львів місто Луцьк

Новогодняя сказка Vogue UA: "Резиденти"

Сейчас читают: 823
vogue.ua

Писательница Ольга Куприян – автор шести книг для детей и подростков, координатор проекта по поддержке детского чтения «BaraBooka.

Простір української дитячої книги». Специально для Vogue UA Ольга написала рассказ о волшебстве, которое возможно только раз в году. — Дев’ятсот гривень за купе!

Здирництво яке! Дешевше злітати в Польщу Візейром! — Юля вже з пів години сварилася з додатком із пошуку залізничних квитків, але той ніяк не хотів видавати нижчих цін.

Закусила губу й відклала смартфон. Уже третій день дівчину бісило все: спустошена заначка, пліснява у новій квартирі (на щастя, зйомній), номер колишнього у швидкому наборі, необхідність самій платити за дорогу в резиденцію, куди її прийняли за залишковим принципом, — бо попередній резидент у списку в останню мить захворів. «Воно ніби й не дивно: часи такі, самі розумієте», — повідомив по телефону турботливий голос, який нагадав Юлі шкільну завучку — та теж усіма завжди переймалася.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA