Нео

Момент Меган: 9 цитат з нового великого інтерв’ю Меган Маркл

Сейчас читают: 829
vogue.ua

Напередодні виходу нового шоу на Netflix Меган Маркл активно роздає інтерв’ю та з’являється на публіці. Велика розмова з нею нещодавно вийшла у виданні Variety, яке спеціалізується на сферах культури та шоубізнесу.

Названо цю розмову багатозначно "Момент Меган" – ми вибрали цитати дружини принца Гаррі про втечу з палацу, відносини з Єлизаветою II та нове життя королівської пари. «Королева Єлизавета II – приклад жінки-лідера, у нас були теплі стосунки.

Мій чоловік важко переживав її втрату, та й у сім’ї все було непросто. . . Це був складний час, але мій чоловік, завжди оптиміст, сказав: „Тепер вона возз’єдналася зі своїм чоловіком та коханням усього життя“». "Ніколи не можна недооцінювати силу сестринства та жіночої підтримки". "Минулого тижня я мала розмову з Періс Гілтон.

Я їй сказала, що дуже хвилювалася перед цим інтерв’ю. Мені було соромно це визнавати, але я мала багато суджень щодо неї, які ґрунтувалися на тому, що я бачила й чула про Періс від інших, у пресі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA