Україна люди карантин Україна

«Вишиванка DAY» повертається: яким буде грандіозне свято на найкращому оглядовому майданчику Києва

Сейчас читают: 717
liza.ua

20-го травня канал «Україна 24» та новини «Сьогодні» організовують народне свято – традиційний показ вишиванок «Вишиванка DAY» у Києві на новій локації  КВЦ «Парковий» Viewpoint by Parkovy.Цього року свято відбудеться за участю відомих українців, зірок шоу-бізнесу та телеведучих, з дотриманням усіх карантинних норм.

Глядачі ж зможуть побачити його в ефірі телеканалу «Україна 24» та на великому екрані в Маріїнському парку.«Ми пам’ятаємо свою історію і впевнено дивимося в майбутнє.

Ми одягаємо традиційне вбрання не тільки у свята, а й в будні, бо воно – одне зі свідчень самобутності української нації, наш оберіг, символ віри та єднання.

Для кожного свято вишиванки – це те, що зближує, об’єднує наші родини й допомагає зберігати пам’ять про рідних людей. І якщо у вашій сім’ї не було такої традиції, ви можете започаткувати її в цей «Вишиванка DAY!»,– говорить Юрій Сугак, головний редактор НГУ.У 2019 році новини «Сьогодні» та телеканал «Україна» започаткували красиву традицію – відзначати

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA