Скандал Секс і місто

Новий епізод продовження серіалу «Секс і місто» розкритикували за цинічний жарт про Голокост

Сейчас читают: 280
cosmo.com.ua

Нова серія продовження серіалу «Секс і місто» — новий скандал. Так, раніше у мережі обговорювали те, що Керрі Бредшоу переплутала традиційне індійське вбрання, а також нереалістичне зображення досвіду пошуків пари у додатках для знайомств.

А новий епізод обурив глядачів цинічним жартом про Голокост, який озвучила одна із героїнь. Це сталося у сцені, де Ентоні (Маріо Кантоне) привів свою нову дівчину Джастін у гості до Шарлотти (Крістін Девіс) та її чоловіка Гаррі Голденблатта (Еван Хендлер). «Це єврейська вечеря?

Ви ж знаєте, що Голокост — це розіграш, правильно?», — спитала несподівано для всіх Джастін. Репліка вразила Гаррі та Шарлотту, які сповідують іудаїзм, і обурила глядачів — вони назвали неприйнятним жарт про трагедію, що забрала мільйони життів.

До того ж, нова серія вийшла 27 січня, у День пам`яті жертв Голокосту.  «Жарт про Голокост у офіційний День пам`яті жертв Голокосту?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA