Ermanno Scervino Ermanno Scervino

Нові модні образи гостей на Венеційському кінофестивалі

Сейчас читают: 437
vogue.ua

Венеціанська лагуна має сузір'я, досить яскраве, щоб змагатися з нічним небом. Це саме те, що відбувається щороку у серпні та вересні, коли зірки стікаються на острів Лідо на Венеціанський кінофестиваль та прикрашають його червону доріжку.

А в 2022 році, в 79-й раз фестиваль приймає найвідоміших осіб кінематографу, які повернулися до цього історичного куточку Італії, щоб представити найочікуваніші фільми року — і всі, звичайно ж, у найкращому середземноморському вбранні.

У день відкриття фестивалю цей дрес-код інтерпретувався безліччю способів, хоча переважаючим напрямками, як завжди, була розкіш.

Накидки були особливо улюбленою деталлю гардеробу. Джуліанна Мур, яка раніше на першому коктейлі фестивалю носила пухирчасту сукню Alaia у горошок, переодяглася у щось гладке, але все ж таки у цятку: напівпрозора сукня з накидкою Valentino, прикрашена лелітками, що розсипалися по тканині, як феєрверк.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA