макияж бьюти-образ

Beauty-образи з показу Marni: погляд української візажистки

Сейчас читают: 815
vogue.ua

У НЙ відбулося шоу Marni весна-літо 2023. За макіяж відповідала команда, яку очолював зірковий візажист Ядим. Однією з понад 20 візажистів і візажисток у команді стала українка Ольга Остапчук, яка поділилася з VOGUE UA деталями образів"Напиши, що Ядим котик.

У нього дуже класний вайб, дуууже", – пише мені в директ Оля Остапчук, візажистка, яка брала участь у підготуванні моделей для шоу Marni.

Оля, яка багато працювала на зніманнях для модних брендів і Vogue (її роботи можна побачити тут і тут), була єдиною українкою у великій команді, що готували дівчат та хлопців для виходу на подіум.  "Почасти мистецька школа, почасти сучасна богема, – beauty-коди Marni такі ж сильні, як і раніше.

Цього разу вони були навіть ще яскравішими, оскільки були навіяні небесами, що символізують народження та відродження кожного дня", – пише про образи Marni британський VOGUE.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA