Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург Венецианский кинофестиваль Нео StandWithUkraine Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург

Як знаменитості підтримують Україну на Венеційському кінофестивалі

Сейчас читают: 135
vogue.ua

31 серпня на острові Лідо розпочався Венеційський кінофестиваль, який цього року не стоїть осторонь війни в Україні. Розпочавшись зі звернення президента Володимира Зеленського, фестиваль продовжився підтримкою українського народу з боку гостей: для своєї появи на червоній доріжці та пресконференції знаменитості вибирали українську символіку та висловлювалися щодо війни.

Британська акторка Тільда Свінтон змінила зачіску й пофарбувала волосся в жовтий колір. Зірка сказала, що має за честь носити на собі половину українського прапора.

На пресконференції Свінтон також зʼявилася в блакитній сорочці, яку доповнила червоним намистом, що прямо відсилає до традиційних українських прикрас.

Легенда світового кіно Катрін Денев також висловила підтримку українському народові. Про це свідчить значок у кольорах українського прапора, який вона прикріпила до сорочки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA