догляд за обличчям косметологія

Ніяких “уколів краси”: косметолог показала лайфхак, як прибрати зморшки на лобі (ВІДЕО)

Сейчас читают: 350
hochu.ua

За словами косметолога Ольги Позднякової, позбутися зморшок на лобі можна завдяки ліфтинг-аплікації. Про це експертка пише у своєму Instagram.Ви побачите, як підіймаються брови та погляд стає розкритим.

Якщо вперше робите тейпування, то обов’язково зробіть алергопробу мінімум на 30 хвилин, - пише експерт. Читати також Сверблячка і висип: 7 причин не вмивати обличчя милом Перед тейпуванням потрібно очистити та тонізувати шкіру, а потім нанести сироватку та крем за пів години до процедури, щоб уникнути набряків.

Зробіть виміри тейпу: 1-й - “скронева частина”,  2-й - “середина брів”, 3-й - “центр лоба”. Після цього наріжте тейпи на шматки, заокругливши кінці.Розпочинайте зі скроневої області, встановіть “якір” біля росту волосся.

Потім зробіть натяг власних тканин нагору й дивіться, як підіймається брова і розплющується око. Відірвіть папірець і розкладіть тейп з невеликим натяжінням.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA