Володимир Остапчук Скандал новини шоубізнес Катерина Полтавська Володимир Остапчук

"Ніяких російських морд у залі": дружина Остапчука почала виправдовуватись за скандальний корпоратив

Сейчас читают: 554
hochu.ua

Молода дружина Володимира Остапчука стала на захист шоумена після того, як він виступив у Греції перед росіянами. 22-річна журналістка Катерина Полтавська спробувала виправдати чоловіка, підкресливши, що на заході також виступав гурт Quest Pistols і Вєрка Сердючка.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Усі артисти, помічені на скандальному святкуванні дня народження колишньої дружини російського олігарха, стверджують, що не знали про присутність росіян на заході.

Про це, зокрема, висловилася і дружина Володимира Остапчука. Крім того, Полтавська підкреслила, що іменинниця Юлія Буряк, яка влаштувала помпезну вечірку — одеситка, як і її новий чоловік, а з росіянином вона вже розлучилася.Юлія, як і її новий чоловік Андрій, з яким вона була на святі, українці.

Вони живуть у Швейцарії. 95% гостей на святі були українцями, а про кількох із рф ми не знали, бо організатори не попередили менеджера Вови, хоча менеджер і сам не запитав.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA