Концерт бейонсе новини шоубізнес

У капелюшку Руслана Багінського та зі знаменитостями в залі: у Варшаві відгримів концерт Бейонсе

Сейчас читают: 911
hochu.ua

Днями в рамках свого світового туру Бейонсе виступила у Варшаві, де скопіювала деякі елементи шоу Олі Полякової. Renaissance World Tour у Польщі зібралися подивитися фанати з різних куточків світу, зокрема України, Америки, Британії та інших країн.

Серед них опинилися і знаменитості - хто з них відвідав концерт Бейонсе у Варшаві дізнавайтеся на HOCHU.ua!Сама артистка прославляє те, щоб на кожному концерті виходити до глядачів у новому амплуа.

А оскільки Бейонсе - фанатка капелюшків українського дизайнера Руслана Багінського, не дивно, що для виступу в Польщі вона обрала саме його головний убір.

Читати також Бейонсе перервала концерт заради мрії фанатки: такого baby shower ще не бачив ніхто (ВІДЕО) Фото: @instagram.com/beyonceФото: GettyImagesФото: GettyImagesНа одному концерті у Варшаві Бейонсе зібрала понад 60 тисяч глядачів на Національному стадіоні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA