привітання свято листівка

З Днем Героїв України! Найкращі привітання до свята та його історія

Сейчас читают: 902
hochu.ua

Щороку 23 травня українці відзначають День Героїв, вшановуючи пам'ять захисників України. У столиці та інших містах в цей день проходить панахида і покладання квітів полеглим за свободу України Героям.День героїв: привітання / Фото: ТСН.uaПісля того, як із життя пішли лідери та ідеологи націоналістичного руху — Микола Міхновський, Симон Петлюра та Євген Коновалець, було зібрано Другий великий собор Організації українських націоналістів (ОУН).

Саме у той день, у Кракові, 23 травня 1941 року, було вирішено відзначати День Героїв України. З Днем Героїв України ! Фото: slavuta-mvk.gov.ua Спочатку це свято відзначали таємно, але після 1991 року воно почало набувати загальнонаціональної популярності.

Щороку в цей день у Києві проходить панахида та покладання квітів біля меморіального знаку Героям Небесної сотні, вшановується пам’ять Героїв за Незалежність України біля Стіни пам’яті Михайлівського собору.

День героїв: привітання / Фото: ТСН.uaДень героїв: привітання / Фото: ТСН.uaЗемлю мою захищено. Вкрадене відвойовано. Ворога в попіл знищено.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA