України Володимир Зеленський Україна Нео України Володимир Зеленський Україна

Україна нагороджує: «Відзнаку миру» вручено компанії Google

Сейчас читают: 400
vogue.ua

Google-тренд, який дійсно тішить: компанія Google з перших днів війни допомагає Україні на інформаційному фронті. Тому вона стала першою компанією, яка отримала «Відзнаку миру», запроваджену Президентом України Володимиром Зеленським. «З 24 лютого почалася нова історія не тільки України, а й міжнародної спільноти.

Світ змінюється, стара система більше не працює. Усі мають виразити чітку позицію, кого вони підтримують. Цією нагородою нам приємно підкреслити, що компанія Google — великий друг України.

Буквально з перших днів війни ви почали допомагати нам на інформаційному фронті, безліччю ініціатив для бізнесу та найголовніше — гуманітарною підтримкою наших громадян», — зазначив Віце-прем'єр-міністр — міністр цифрової трансформації Украини Михайло Федоров в Давосі.

З початку повномасштабного вторгнення Google. org і співробітники Google зробили мільйонні пожертвування та надали гранти на суму $45 млн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA