страхи ласки Нео

Мотивація винагородою або страхом? Що найкраще і чи варто обирати?

Сейчас читают: 908
psy-practice.com

Мотивація – це ключовий інгредієнт успіху у будь-якій сфері життя. Вона дає нам силу пробуджуватися кожного ранку з відчуттям прагнення до здійснення мрій.

Коли наше бажання досягти мети перевищує будь-які перешкоди, тоді неможливого стає реальним, а горизонти розширюються.Мотивація допомагає нам знайти сенс у тому, що ми робимо.

Вона робить нас впевненими у власних силах, надійною опорою в труднощах і невидимим крилом під час досягнення нових висот. Від неї залежить наш успіх у роботі, навчанні, спорті, особистих відносинах та всіх сферах життя.Істинна мотивація виходить із серця.

Вона починається з глибокого бажання досягти чогось більшого, ніж просто звичайне існування. Здатність бачити свою мету, уявляти успіх і відчувати радість від зусиль – ось що робить мотивацію справжнім даром.Необхідно плекати свою мотивацію, ховати від неї відчай і розвивати її впродовж часу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA