Чому варто подивитися четвертий сезон серіалу "Дивні дива"

Сейчас читают: 231
vogue.ua

Сповнений ностальгії науково-фантастичний серіал з Міллі Боббі Браун в головній ролі повертається з четвертим сезоном (точніше, його другою частиною).

Розповідаємо найголовніше. Четвертий сезон був розділений на дві частини: перший том вийшов 27 травня, а другий — 1 липня. У відкритому листі до шанувальників творці серіалу, брати Даффер, пояснили, що це пов’язано з безпрецедентною тривалістю четвертого сезону і допоможе якнайшвидше показати епізоди глядачам. «З дев’ятьма сценаріями, понад 800 сторінками, майже двома роками зйомок, тисячами кадрів з візуальними ефектами та тривалістю, що майже вдвічі перевищує тривалість будь-якого попереднього сезону, «Дивні справи 4» був найскладнішим сезоном, але також і найуспішнішим».

Серіал "Дивні дива" зібрав потужний акторський склад: чотири року тому, коли він тільки вийшов, більшість акторів були підлітками-дебютантами, але завдяки "Дивним дивам" розпочалась їхня гучна кар'єра.

Так, в цій частині повернулися всі, кого ми так любимо. Це Міллі Боббі Браун (Одинадцять), Фінн Вулфхард (Майк), Гейтен Матараццо (Дастін), Калеб Маклафлін (Лукас), Ной Шнапп (Вілл), Седі Сінк (Макс), Наталія Дайер (Ненсі), Чарлі Хітон (Джонатан) , Джо Кірі (Стів), Майя Хоук (Робін), Вайнона Райдер (Джойс Баєрс), Девід Харбор (Джим Хоппер) і Пріа Фергюсон (Еріка) повернуться.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA