Росія місто Москва місто Санкт-Петербург РФ Росія місто Москва місто Санкт-Петербург

В Україні ввели візовий режим з росією: як це працюватиме

Сейчас читают: 416
womo.ua

З 1 липня в Україні набув чинності візовий режим з росією. Тепер росіяни не зможуть потрапити на територію України, попередньо не отримавши візу.

Без запрошення громадяни росії не зможуть потрапити на територію України Про це повідомили у Держприкордонслужбі. росіяни можуть звернутися до візових центрів у таких містах: Москва, Санкт-Петербург, Єкатеринбург, Калінінград, Казань, Новосибірськ, Ростов-на-Дону, Самара.

Візові клопотання опрацьовуватимуться українськими дипломатичними установами у третіх країнах у співпраці з українськими компетентними органами.

Візи не отримають росіяни у санкційних списках та особи які загрожують національній безпеці України. Громадяни росії, які перебувають в інших країнах, за візами можуть звертатися до іноземних дипломатичних установ України. Наявність візи не є гарантією в’їзду до України, остаточне рішення про дозвіл на перетин кордону ухвалюють у Держприкордонслужбі.  The post В Україні ввели візовий режим з росією: як це працюватиме appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA