душа кадри

Зворушливі кадри з Бучі та Ірпеня – у новому відео гурту Sheetel

Сейчас читают: 260
vogue.ua

Український рок-гурт Sheetel випустив трек SUN – про війну та її наслідки. У лірик відео використані роботи фотографки Вєри Бланш, які вона знімала в деокупованих територіях київської області – в Ірпені, Бучі, Бородянці.

Фото з деокупованих територій, що ще в березні були зайняті російськими загарбникиами, вражаючі та зворушливі – та нагадують про те, що навіть у найтемніші часи людське око і душа здатні помічати красу.

Самаі пісня – це звернення героя до до умовного божественного образу, яким тут виступає сонце. "Могутнє світило, що дарує життя та гріє теплом, також здатне все те живе спалити вщент, знищити, стерти.

Герой звертається до сонця як до останньої можливості покаятись та осмислити істинну причину скоєних людством жахів. Чому, маючи в своєму житті такі прекрасні речі як любов, щастя, творчість, людина звіріє та нищить все це?” – коментує фронтмен гурту та автор пісні Антон Шитель.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA