Україна телеканал Украина маска Шоубиз Україна

Цієї суботи на телеглядачів чекає гранд-фінал шоу «МАСКА»

Сейчас читают: 761
liza.ua

10 квітня о 21:00 глядачі каналу «Україна» побачать грандіозний фінал найпопулярнішого і найзагадковішого в Україні та в усьому світі шоу «МАСКА».

Протягом одинадцяти тижнів мільйони глядачів стежили за виступами та боротьбою учасників в ефірі каналу «Україна» і на Youtube-сторінці проєкту.

Вже цієї суботи троє найсильніших героїв змагатимуться за перемогу в найрейтинговішому шоу українського ТБ і нарешті покажуть свої обличчя.Романтичний Дракон, величне Сонце і мужній Носоріг – саме ці фантастичні учасники завоювали право змагатись у фіналі.

Кожен з них протягом трьох місяців вражав своїми талантами, показував неймовірні виступи та заплутував зіркових детективів і глядачів.Над вражаючими номерами працювали 4 топових українських режисера-постановника – Костянтин Томільченко, Олександр Братковський, Ярослав Губський і Сергій Гуман.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA