Ralph Lauren Stella Maccartney Lorenzo Serafini Jonathan Simkhai Нео Ralph Lauren Stella Maccartney Lorenzo Serafini Jonathan Simkhai

Наймодніші светри з V-подібним вирізом осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 124
vogue.ua

Одночасно жіночний та теплий тренд цієї осені – светри з V-подібним вирізом. Подібну модель джемпера можна носити декількома способами: одягати на голе тіло, візуально подовжуючи шию і підкреслюючи витончені ключиці, або комбінувати з сорочками і водолазками, граючи в актуальну багатошаровість.

Цього сезону осінь-зима 2022/2023 дизайнери пропонують вибирати светри як з екстремально глибоким декольте, так і моделі з невеликим трикутним вирізом.

Vogue. ua заглянув у нові колекції брендів і зібрав найбажаніші светри, які стануть вам у нагоді в листопаді. Коли ми думаємо про типовий осінній светр, на думку відразу приходять теплі джемпери з "косами", пуловери Fair Isle в альпійському стилі або моделі з високим горлом з вовняного мохера.

Хоча це класичні светри для холодної погоди, в листопаді все ще можна побалувати себе светрами з V-подібними вирізами, які не менш практичні в носінні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA