Нео

Наймодніші сірі джинси сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 264
vogue.ua

Джинси є основним елементом гардеробу впродовж усього року. Навесні ми поєднуємо денім зі шкіряними куртками та кросівками, влітку носимо джинси в парі з відкритими босоніжками та кроп-топами, восени комбінуємо з об'ємними худі і пальтами, а взимку додаємо теплі светри, пуховики та зимові черевики.

Рік у рік з'являються нові модні тренди, проте сірі джинси ніколи не виходять з моди. У сезоні осінь-зима 2022/2023 у колекціях брендів можна зустріти всі 50 відтінків сірого деніму – від світлого каменю до вугільного кольору.

Цього сезону варто відкласти вузькі джинси на дальні полиці гардеробу та взяти на замітку тренд на широкий денім. Вільні та мішкуваті сірі джинси можна зустріти всюди – від колекції Balenciaga до Acne Studios.

Так, у випадку з першими, ви знайдете у бренду широкі джинси у відтінку мокрого асфальту, а у других – ультраоб'ємні джинси, виконані в техніці пэчворк, які потрібно носити з приталеним верхом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA