Ralph Lauren Ermanno Scervino місто Sander Нео Ralph Lauren Ermanno Scervino місто Sander

Найкрасивіші светри для перших прохолодних днів

Сейчас читают: 366
vogue.ua

З настанням холодів у повсякденний гардероб повертаються теплі светри. Яскраві принти та кольори, мʼякі вовна та кашемір, високий воріт та обʼємні рукави – головний фокус дизайнерів цього сезону.

Vogue. ua зібрав гід найкрасивішими светрами, які варто додати до свого гардеробу вже зараз. Візерунок Fair Isle вже давно є основним елементом гардероба в холодну погоду, синонімом спорядження лижників і навіть стилю членів королівської родини.

Саме такий принт зʼявився в колекції Ralph Lauren. Chloe же зробили ставку на візерунки природи – светр із зображенням зимових гір бренд пропонує римувати з максіспідницею та шопером з таким самим принтом.

Літо пройшло під егідою яскравих кольорів та відтінків, що захопили не тільки модні подіуми, але й вуличний стиль. Звісно, незважаючи на настання холодів, вони також залишаються з нами і цієї осені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA