платья Нео

Найкрасивіші сукні-поло цього сезону

Сейчас читают: 963
vogue.ua

Сукні-поло – ще одна відроджена тенденція цього сезону. Універсальна теніска вміло підлаштувалася до потреб осінньо-зимового гардеробу, і з легкої руки дизайнерів сукні-поло зійшли на вершину модних трендів.

Vogue. ua зібрав найкрасивіші моделі в поточних колекціях і зʼясував, на які варіанти варто звернути увагу вже зараз. Характерні комірці з’явилися наприкінці XIX століття і були невіддільною частиною спортивної уніформи для гри в поло й катання на конях.

Тоді наявність ґудзиків на комірцях була потребою, щоб вони не розгорталися під час їзди верхи через вітер. Однак прабатьком сучасних поло заведено вважати Рене Лакоста, французького семиразового чемпіона турніру Великого шлему, який вважав уніформу для тенісу завеликою й незручною.

Саме Лакост у 30-х роках XX століття розробив футболки-поло з короткими рукавами, м’яким коміром і тією самою культовою емблемою-крокодилом, яка стала відомою на весь світ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA