Streetstyle

Streetstyle: які лялькові сукні обирають модниці цього літа

Сейчас читают: 538
vogue.ua

У минулому весняно-літньому сезоні дизайнери повернули на модні подіуми тренд на лялькові сукні, що нагадують вбрання принцес, – пишні спідниці з фатину та сітки, невагомі рукави, каскади романтичних оборок та рюш, дещо наївні принти та відкладний комір.

Цього літа лялькові силуети і надалі супроводжують нас вулицями модних столиць. Vogue. ua зібрав найкращі образи streetstyle-зірок і розібрався, які babydoll сукні обирають модниці в цьому сезоні.

Білий колір – справжній синонім літа. Міні та мідісукні, іноді доповнені грайливими візерунками, перфорацією, торочками і легкими рукавами, посіли своє місце в літньому гардеробі, прикрасивши традиційну маленьку білу сукню ретрошармом.

Здебільшого цього літа модниці відмовилися від солодких цукеркових відтінків на користь інших інтерпретацій класики: знайомий силует тепер супроводжується бездоганними деталями, як-от акцентна лінія талії, принтовані манжети і рюші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA