Макс Барських місто Кременчук Скандал Концерт новини шоубізнес Макс Барських місто Кременчук

Поплатився за російські пісні: на Макса Барських викликали поліцію під час концерту в Кременчуці

Сейчас читают: 692
hochu.ua

Український співак Макс Барських потрапив у скандал через свої російські пісні. Під час благодійного концерту в Кременчуці на артиста викликали поліцію, у відповідь на те, що він вирішив виконати зі сцени пісню "Берега" російською мовою.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Про це повідомила редакція Telegram-каналу "Х Кременчук", розмістивши фото заяви, а також відеозапис виступу співака.

Відомо, що на своєму концерті Макс Барських виконував переважно україномовний репертуар, однак також заспівав і російською мовою.

Пісня "Берега" не сподобалася одному з глядачів, тому він написав заяву в поліцію. Читати також "Увесь прибуток ми перераховуємо на допомогу": Макс Барських перетворив свій концерт у Києві на благодійний Сам Макс Барських поки що ніяк не прокоментував подію, проте в коментарі УНІАН висловився один із представників команди артиста.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA