Марина Бех-Романчук Сша спорт кар'єра перемога успішні жінки Марина Бех-Романчук Сша

Найкраща борчиня в історії UFC Аманда Нуньєс завершила кар’єру: деталі

Сейчас читают: 870
womo.ua

Чемпіонка UFC в легшій вазі 35-річна Аманда Нуньєс оголосила про завершення карʼєри після перемоги над Ірен Алдану. Зазначимо, що Аманда Нуньєс- перша в історії жінка-боєць, яка йде з UFC в статусі чемпіона у двох вагових категоріях. Читайте також: Українки вибороли медалі під час Світового легкоатлетичного континентального туру Читайте також: Українські легкоатлетки здобули «золото» та «срібло» етапу Діамантової ліги Подвійне чемпіонство UFC, перший рядок рейтингу P4P серед жінок, найбільша кількість перемог у титульних боях серед жінок, найбільша кількість нокаутів та фінішів – це лише небагато досягнень бразильської спортсменки. Читайте також: Українська стрибунка Марина Бех-Романчук виграла «срібло»: подробиці Також відомо, що Аманда Нуньєс відкрита лесбіянка.

Її дружина Ніна Ансарофф теж є бійцем UFC і виступає в жіночій мінімальній вазі. Бійці познайомилися у 2012 році, у залі American Top Team.

Тоді Нуньєс мала серйозні проблеми з фінансами, і Ансарофф всіляко допомагала їй, купувала їжу. Згодом їхні стосунки переросли у міцний союз.

Фото: mmafighting.com The post Найкраща борчиня в історії UFC Аманда Нуньєс завершила кар’єру: деталі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA