Наталія Могилевська стосунки шоубізнес Наталія Могилевська

Наталя Могилевська розсекретила ім'я коханого: що відомо про її стосунки

Сейчас читают: 629
hochu.ua

Народна артистка України Наталя Могилевська одна з тих, хто навіть у найжорстокіших реаліях війни все ж відкрила своє серце для нових стосунків.

І хоча співачка намагається зберегти особисте життя в секреті від публіки, деякі деталі свого роману вона вирішила розкрити.

Що відомо про коханого Наталії Могилевської - дізнавайтеся на HOCHU.ua!Тривалий час співачка та продюсерка була самотньою, проте під час повномасштабної війни вона нарешті знайшла своє кохання.

Наталя не одразу почала розповідати прихильникам про нові стосунки, проте невдовзі вирішила, що усім українцям потрібна підтримка в такий непростий час, а її особиста історія може мотивувати когось не зачинятися в собі, а спробувати віднайти щастя попри труднощі.Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya Читати також Наталя Могилевська довела фанатів до сліз кадрами своєї молодої мами (ФОТО) Так, у День святого Валентина співачка вперше назвала ім'я свого коханого.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA